Fibra paardenvoeders

Voeren uit respect voor je paard - Fibra

Fibra paardenvoeders

Hoogwaardig en natuurlijk voer voor jouw pony of paard

________________________ 

Speciaal voor de paardenliefhebbers in onze regio is ZepHill Equestrian trots verdeelpunt van Fibra paardenvoeders geworden. 

Fibra Premium wordt op de onafhankelijke vergelijkingssite voervergelijk.nl / supplementenvergelijk.nl met een 9,5 beoordeeld door klanten en de Anti-itch zelfs met een 9,8! Dit maakt Fibra al jaren het best beoordeelde voer van Nederland.

Vanwege de speciale samenstellingen zijn Fibra paardenvoeders zeer hoogwaardige en natuurlijke voeders voor jouw pony of paard. Ze vullen alles aan wat een paard nodig heeft naast voldoende gras, hooi of voordroog (kuil). Fibra brengt jouw paard weer dichter bij de natuur en draagt door de samenstelling en de structuur bij aan een gezond paard met een hoge weerstand. Een gezond paard met een hoge weerstand is beter bestand tegen ziekten en aandoeningen en herstelt sneller! Lees hier meer over waarom Fibra.

Er bestaan 2 varianten. De Premium en de Anti-Itch. De Anti-itch is speciaal voor de paarden die gevoelig zijn voor SME, oftewel zomereczeem. Weliswaar is SME genetisch bepaald en is oplossen een hele uitdaging, maar van binnenuit helpen zodat de symptonen verminderen is al heel veel waard! 

Voor meer informatie & voeradvies kan je een kijkje nemen op de site van Fibra zelf.

Je kan bij ons onderstaande producten van Fibra online bestellen en op locatie komen afhalen:

Fibra Premium

FIBRA PREMIUM

Fibra Premium is een zeer hoogwaardig en natuurlijk voeder voor je paard en samengesteld uit uitsluitend hoogwaardige grondstoffen. Het bevat geen melasse en er is geen suiker aan toegevoegd. Het is hierdoor ook zeer geschikt voor een te dik paard. Fibra Premium is erg structuurrijk, waardoor een paard flink moet kauwen en het prikkelt en activeert de darmen. Dit draagt bij aan een gezonder verteringsstelsel. Het vult alle vitaminen, mineralen en spoorelementen aan welke een paard naast ruwvoer nodig heeft. Het is erg smakelijk en wordt zelfs door de meest kieskeurige paarden en pony’s goed opgenomen.


• welzijn verbeterend
• is zorgvuldig samengesteld
• is erg smakelijk voor het paard
• bevat geen toegevoegde suikers of melasse
• vult alles aan wat een paard nodig heeft naast voldoende ruwvoer

Fibra anti-itch creme

FIBRA ANTI-ITCH CREME

Fibra Anti-itch crème voorkomt jeuk bij staart- en maneneczeem, ook wel zomereczeem genoemd. Breng de Fibra Anti-itch crème één maal daags aan op de schuurplekken bij het paard. Masseer met je vingertoppen de paardencrème goed in tussen de haren van de manen en staartwortel. 93% van de gebruikers is zeer tevreden met het gebruik van de creme!


• verzacht en herstelt de huid
• neemt de jeuk weg
• houdt de muggen op afstand

Fibra anti-itch

FIBRA ANTI-ITCH

Fibra Anti-itch voert actief afvalstoffen af, reinigt het lichaam en zorgt voor een optimale darmflora en helpt daarmee de klachten van zomereczeem (staart- en manen eczeem) voorkomen. Ook zeer goed te gebruiken als reinigingskuur voor paarden die geen zomereczeem hebben maar extra ondersteuning kunnen gebruiken. Fibra Anti-itch zorgt dat het paard weer dichter bij zijn natuurlijke gedrag komt te staan en ondersteunt het lichaam ter voorkoming van staart- en manen eczeem. De basis van Fibra Anti-itch is gelijk aan Fibra Premium maar er zijn speciale bestanddelen aan toegevoegd:


• mycotoxinebinders en biergist welke actief afvalstoffen afvoeren
• levende gisten die zorgen voor een optimale darmflora
• geen toegevoegde suikers of melasse.
• bevat extra anti-oxidanten
• heeft een extra hoog gehalte biotine

 

Afhaallocatie: 

  Rijksweg 38, 6085 AC Horn (Limburg)

Openingstijden:

Alleen op afspraak.

Contact:

 info@zephill.nl

Wij zijn via mail ook 's avonds en in het weekend bereikbaar voor vragen.